Plaats van handeling Kalverdijkje zuid.  
Dat Lions een doelpunte machine is, hadden VCR ( 8-3) en Marrum (1 -5 ) al ondervonden.
Dennis Riemersma is weer fit , en dan kwam vandaag goed van pas. CVO durfde initiatief te nemen. Voorin stonden Gerrit en Ruben.

De keuze om Nick(op het middenveld) pakte niet goed uit. Lions kwam voor, maar Ruben vd Leij scoorde na een loopactie 1-1. In het laatste kwartier scoorde de thuisclub 3x. 2 fouten achterin en uit een vrije trap. Pal voor de pauze loopt no 8 te onstuimig door op de keeper. Gerrit Lieuwe verlaat het veld en de reservedoelman Tijmen kleed zich om. CVO tikt in afwachting het balletje rond.

Scheidrechter zegt speel maar door (geen keeper). De trainer van de thuisclub roept. Niet aanvallen. De no 8 kreeg geel en werd in de rust gewisseld. De pauze duurt 30 minuten: Gerrit Lieuwe wordt door een Ambulance-broeder onderzocht. Conclusie: verder onderzoek dokterswacht.  De spelers wilden nu wel door voetballen. Met het windvoordeel in de rug bracht Ruben de score op 4-2. Nick, schoot nog een vrije trap over. Het moet wel gek gaan wil Lions niet kampioen worden. De achilleshiel is hun temperament. Meest aansprekende spelers zijn de n8/9/10. Gideon Dijkstra scoorde 2x en brengt zijn productie op 13.

Wim.