CVO beleefde een heerlijke voetbalmiddag in eigen veste. Met vlot combinatiespel werd Holwerd vastgezet op eigen helft. Een viertal kansen leverde dit op, waarbij de keeper zich 2x onderscheidde. De bezoekers loerden op de counter met hun snelle aanvallers. Uit een vrije trap; kopte de no. 9 bij de tweede paal binnen. (0-1.) Tot 2x toe leek CVO langszij te komen.  Een geplaatste bal van Gerrit werd katachtig door de keeper uit bovenhoek getikt. De grootste kans was een voorzet van links: vrij voor het doel  had een attente speler simpel kunnen doelpunten.

Na de pauze veel duels en Holwerd bleef tot de 70e minuut op de been.
Met de bal aan de voet, zette Ruben 2 tegenspelers op het verkeerde been en scoorde.(1-1) Zijn tweede treffer was wonderschoon, hij bekroonde een voorzet van Rick: koppend. (2-1.) Door het inbrengen van Alfred, werden de aanvallen over rechts steeds gevaarlijker. De niet in vorm zijnde spits Nick, pikte uit een vrije trap toch zijn goaltje mee. (3-1.) De toegekende vrije trap, kreeg meer snelheid door het natte veld.

Inmiddels 13 uit 8.
Eén man mag ook wel eens genoemd worden: grens Douwe Akkerman. (Die bereid is, om Wil Poelstra te vervangen). Douwe is afkomstig uit de gemeente regio Arum/Witmarsum. Hij was daar keeper.