Beide teams waren in het prille seizoen nog puntloos. Een 7-tal supporters keken vanaf de spoordijk mee naar deze game. In de eerste helft speelde de thuisclub niet best. Er zat geen rust in het spel.

Wardy was voor rust in fases gewoon beter.  Een schot van de no 11 verdween via de voet van Niels D in eigen doel (0-1.) De snelle Noah verzuimde kort daarna een vrije bal voor te zetten. Hij schoot zelf op de keeper. Pal voor de pauze zwijnde CVO toen een schot op de lat uiteenspatte. De tweede inzet werd door Dennis R. (Laatste man) uit de doelmond getrapt.

Na de thee zette CVO de wedstrijd naar zijn hand. Rick Spoelstra, die veelvuldig opkwam, scoorde fraai van afstand de gelijkmaker. (1-1.) De rood/zwarte brigade kwam verdedigend niet meer in problemen. De 2 backs durfden steeds meer op te komen en op de verdediging van Wardy kwam steeds meer druk. Niels Hekkema, die hard werkte, leek probleemloos te scoren: echter op wonderbaarlijke wijze kon hun goalie de bal oprapen.  10 minuten voor tijd de (2-1) via een geplaatst schot van Noah.  De ingevallen Anton (target-man) ontfutselde in blessuretijd de keeper de bal. Uit de voortzetting kon aanvoerder Ruben simpel de 3-1 noteren. 

 Volgende week uit naar Wirdum (WWS).
Blija tegen FVC was doelpuntrijk (4-4)  
Willem.