CVO en Lions schotelden de toeschouwers  een leuke aantrekkelijke eerste helft voor. Bij de thuisclub is Dennis Riemersma terug op de velden. Bij Lions draait het om de broers Roozendaal.

Voorstopper Gerrit  kwam éénmaal goed door in het hart van de Lions verdediging . De keeper voorkwam door moedig uitkomen een goal. Aan de andere kant ging de bal na een handsbal niet op de stip.  De voortreffelijke scheidsrechter, beoordeelde dit als een als een ongelukje. De openingsgoal was een fraaie: Noah pikte de bal op en in het vervolg kapte Ruben een speler en de keeper uit. Ruben speelde  de bal op zij en Nick kon simpel scoren. Zowel de 2e treffer via Noah en de derde via Nick kwamen na fouten van LIons 66.

De spelers van CVO bleven pressen. Lions viel helemaal uit elkaar.  Het middenveld werd overlopen en meerdere goals konden niet uitblijven. Via Nick en de ingevallen Remco werd het 5 tegen nul. Bij de 6 de treffer had de doelman moeten uitkomen. Hij verzuimde en Nick maakte zijn vierde. De no 11 van de bezoekers redde de eer nog met een mooi afstandsschot.  

Conclusie: 6 uit 2 na de winter. Volgende week Frisia uit. Aanvang 17.00 uur.
Willem.