CVO bezet een 10 de plek met 11 uit 11. Uit de eerste 6 games, maar 4 punten. Uit tegen Lions was zeer slecht. ( 3-0) Thuis op karakter een punt tegen Ouwe-Syl. Na een vlekkeloze 2de helft: een 5-1 overwinning op Holwerd. In de volgende 5 partijen ging het iets beter. (7 uit 5)  In het kelder-duel 1-1 tegen Wardy.  Tegen Blija thuis, had de score veel hoger moeten zijn ( 2-1 ).

CVO is 1 van de drie minst scorende teams. (15 keer).  Alleen Wardy en Holwert scoorden minder (14 om 10). Rick 8x . Ruben en Noah 3 x en Niels H 1x. Noah en Ambes zijn nog te druistig voor de  goal.  Bij Gerrit is het beste er ook wel af( vaak hamstringklachten.)  Hij of Rick moeten de laatste man positie innemen. Dit omdat Dennis Riemersma herstellende is van een blessure (schouder uit de kom).  Positief is de ontwikkeling van Alfred T. op de backpositie. Doelman Anton Is een prima keeper. Eelco  een sterke kopper /achterin. Ruben krijgt veelal mandekking. Overigens 3 broertjes vd Leij in de selectie. Niels H. ( Stiens 3 ) is een versterking.

CVO is een  bloeiende vereniging met genoeg spelers voor 2 senioren teams.  In de winter nog een transfer van een FVC speler.
De dames 1 zitten zaterdags niet ruim in de spelers . ( Men gaat met Beetgum praten over een eventuele combinatie) In de najaarscompetitie een mooie titel voor JO12-1G  na 1-4 overwinning op Arum/Stormvogels.

Wim (Valentijn) vd Weerd.