CVO begon met dezelfde verdediging als vorige week. Het middenveld was verdedigend aangepast met Niels D. en Simon was de linkshalf. Ruben schoof door naar de voorhoede. Een goede zet, omdat hij dan aanvallend beter uit de voeten kan. Naast hem Nick.

Al snel moest rechtshalf Niels H. vervangen worden door Eelco. De thuisclub had een prima eerste helft. Nick scoorde de 1-0. Zijn vrije trap werd gekeerd door de muur. De bal kwam terug en toen haalde hij voor de tweede keer uit. Een fraaie treffer. Niet veel later stoomde Eelco op en gaf de bal voor. Deze werd gemist.  Om zelf een poging te wagen, had best ook gekund. Tussendoor tikte Anton een vrije trap tot corner.  Ruben scoorde nog voor de pauze : de 2de treffer.  2-0. Blija was nog dicht bij een tegentreffer, toen een voorzet de lat raakte.  Met een mooie voorsprong de rust in.

Na de thee: een waar kansen festival waarin de thuisclub verzuimde de trekker over te halen. Rick nam in de tweede helft de positie als laatste man over van de gewisselde Gerrit en Noah kwam voorin in het team. Eerst was het nog Jan J. Drost die een diepe bal op waarde schatte en zijn 4 de competitie treffer aantekende. 2-1. De snelle Noah stuitte 3 maal op de beste man van de bezoekers; de keeper. (Misschien een keer een stiftje proberen Noah?) Niels D. kwam vrij voor de keeper, maar schatte de voorzet verkeerd in. ( de bal kwam achter hem ). Dat kan ik beter zei grens Rients D. Niels zijn vervanger Ambes kreeg een niet te missen kans aangeboden van Ruben, echter voor een leeg doel, plaatse hij de bal naast. (Scheenbeen?) Daarna weer een kans voor hem . Nu wel tussen de palen, maar een prooi voor de keeper.   Bijna kreeg de thuisclub nog het deksel op de neus . Eelco die naar achter was geschoven, blokte de kans voor Blija.

De 2de thuiswinst voor C.V.O en een puntentotaal van 11 ( 10 de plek ) . Volgende week Beetgum uit.
Willem.