Vorig weekend won CVO met 0-3 van WWS.  Vandaag de inhaal-wedstrijd tegen Wardy ( Ferwert.) Alle kans om weer drie punten te behalen. CVO startte in een logische aanvallende opstelling. Het middenveld was met de spelers Jelte, Ruben, Rick en Niels H. goed bezet. Achterin was Gerrit laatste man. Voorstopper was Benjamin. De vleugelverdedigers Rutger en Alfred. Voorin Ambes en Nick.

Het jeugdige Wardy speelde vaak de lange bal, om zo gevaar te stichten. Tot de pauze werd er niet gescoord, al bleef 1 van de spitsen van de thuisclub in gebreke door vrij voor de keeper de bal naast te schieten. De 2de helft was spannend/hectisch: beide teams wilden graag winnen.  Jelte leverde een knappe vrije trap af en Nick maakte koelbloedig de 0-1 ( 55.m)

Wardy moest even bekomen van deze tegenvaller, maar kwam via  Egbert Hazewindus in de 68m. op 1-1. Een snelle aanval via Noah, gaf Nick(70m.) de mogelijkheid om de Froubuursters wederom op voorsprong te zetten. Hij had alle tijd om de bal aan te nemen; echter koos er voor om direct op doel te schieten. De drive van Wardy leverde in de slotfase hun nog 3 gele kaarten op. Anton voorkwam noch een tegendoelpunt.

Wardy was het meest blije met de puntendeling en heeft streekgenoot Holwert achterhaald. ( beide 2 punten ) CVO heeft er 8 en krijgt Blija op bezoek.
Willem