Opmerkelijk detail op de website van Tzummarum. De correspondent geeft er de brui aan. Hij zegt het volgende met enig cynisme: verwacht van mijn hand geen onnozele stukjes meer. Dan, wat is er met CVO aan de hand?  Weinig zelfvertrouwen? Zeg het maar.  Als correspondent beperk ik mij verder tot de wedstrijd. 

Vanaf het begin was CVO niet bij de les. Tzummarum legde de basis voor de overwinning in het eerste kwartier. Tweemaal kon men over de rechterkant vrij naar het doel oprukken. In eerste instantie kon Anton nog redding brengen. De daaropvolgende corner, werd vrij door een verdediger ingekopt. Niet veel later was het al 2-0. Ruben doelpuntte tegen voor de thuisclub na goed doorzetten van Rutger 1-2. Tim Grond bracht de marge daarna weer op twee 1-3.

In de tweede helft met 2 aanvallende wissels herpakte CVO zich enigszins. De intensie om er nog een wedstrijd van te maken was er. Nick gaf rood-zwarten weer hoop 2-3. CVO ging vol voor de puntendeling , maar was te onrustig in zijn spel.De verlossende treffer van de bezoekers werd gemaakt door (pistolen paultje) Tim Grond . 2-4  ( verwijzend naar Pistol-Pete/Sampras).   

Komende weken kan CVO met de tegenstanders WWS en Wardy het geschonden blazoen wellicht weer oppoetsen. Advies: neem de wedstrijd van Holwerd mee in je gedachten en begin scherp aan het duel. 

Willem.