Voor het begin van de wedstrijd wordt leider/coach Kees Zuidema in het zonnetje gezet. Hij heeft er mede voor gezorgd dat er weer een dames – senioren  team te bewonderen is in Froubuurt. Naast een boeket bloemen, kreeg hij nog een mooi aandenken; de 12 man, in de vorm van een shirt. Kees stopt er mee . Hij wil meer vrije tijd voor zichzelf, samen met de vrouw. Dat is wel te begrijpen.   

  
De thuisclub ontving op deze midweekse-avond, 23 mei 2019, de no-4  Twijzel. Een team wat elkaar goed kon vinden in het veld. CVO kwam snel op voorsprong door een knap doelpunt van Joukje Anema, 1-0. Twijzel speelde gemakkelijker. Ze namen het heft in handen, een sterke eerste helft van hun leverde 4 doelpunten op. Coby Keizer schoot uit een vrije trap hard op het doel; echter de keeper tikte de bal over het doel.

Na de pauze enige omzettingen in het elftal. Rianne werd voorstopper en de no-4 laatste vrouw. Ook Marthe kwam als invaller voorin te spelen. De combinatie Froubuurt/Oude-Leije begon steeds beter te voetballen. Uit een vlot lopende aanval, voorzet Marthe had Coby  nu middenvelder pech in de afronding. Achterin bleef CVO op de been. De keepster ( 15 jr. ) had een paar goede reddingen. Toch viel in de slotfase de 5de tegentreffer te noteren. Emma net terug van een blessure, werd in de slotfase gewisseld na een tik op de enkel. Een leuk duel om naar te kijken. CVO Is negende en komt morgen alweer in actie


Willem.