Donderdagavond te Froubuurt de match van CVO VR1 tegen Harkema Opeinde. Voorafgaand aan de wedstrijd, staat CVO stil bij het overlijden van Yvonne van Sinderen. Zij overleed op 5 mei, in het bijzijn van haar man Henk ( zoon van Otto) en de familie. Opnieuw is de gemeenschap in Froubuurt diep bedroeft, bij het overlijden van een dorpsgenoot. Komende zaterdag is er daarom dan ook geen senioren voetbal.

Om 20 over zeven geeft Peter Poelstra aan dat de wedstrijd kan worden aangevangen. De bezoekers hebben de wind mee en hebben een gevaarlijke rechtsbuiten in hun midden. Bij de pauze  is het al  0-5, mede door verre afstandsschoten.

Bij de thuisclub speelt Coby Keizer, zij heeft alles in zich om een goede verdediger te worden. Lang, sterk in het duel en een goede trap (een moderne Jaap Stam.) Er lopen meer spelers met kwaliteit; de no 4,10, 12, en 14.  Zo nu en dan wordt er aardig gecombineerd. Kees Zuidema is de trainer/coach, die luidkeels zijn team inspireert. Hij krijgt het zo nu en dan ook nog aan de stok met de leider van Harkema. Hoe noem je dat; haantjes gedrag van beide mannen.

Peter fluit een goede wedstrijd; hij is niet kinderachtig en laat veel toe. Een verdediger van CVO wordt toegesproken wel sportief te blijven spelen. In de tweede helft heeft CVO de wind mee en raakt tweemaal het houtwerk. Harkema doelpunt nog 3 keer, het krachtsverschil is toch te groot. 

Conclusie : CVO VR1 is een jong, veel belovend team.
Emma Zuidema was geblesseerd (enkel-blessure. )
Willem  v.d. Weerd.