Zaterdag 6 april kreeg CVO, bezoek van Wardy de no . voorlaatst in de competitie .Ze hadden vorige week voor een verrassing gezorgd door Arum te verslaan. CVO had uit al van hun gewonnen en wilde dit thuis herhalen.
De Froubuursters waren de gehele wedstrijd de betere ploeg.

De eerste treffer was van Ido Jansma, die fraai en hoog in de korte hoek scoorde, 1-0. De enige kans van de bezoekers, werd door doelman Anton Woudwijk tot corner getikt. Er werd van beide kanten veel strijd geleverd, maar CVO was technisch vaardiger. Na de pauze kwamen de rood/zwarten helemaal los.

Rick stuit op de keeper, en in die fase vallen in het tijdsbestek van 12 minuten, drie doelpunten: Ruben tikt met links een bal langs de keeper, 2-0. Nick neemt de bal op de slof, 3-0. De derde wederom van Nick , die een voorzet verlengt 4-0. Alle wisselspelers komen binnen de lijnen. De verdediging mag ook wel genoemd worden, zij hielden de nul. De doellat voorkwam nog een 5de doelpunt na fraai genomen vrije-trap.

Een mooie overwinning die nu een gedeelde 7 plaats met Mulier oplevert. Volgende week: uit bij Marsum. Ternaard laat 2 punten liggen bij Mulier  en Arum wint in Ouwe-Syl, 0-2. Het verschil is nu 3 punten.

Willem.