Binnen 12 minuten was het al 0-3 voor de bezoekers. De eerste goal viel na twijfel moment tussen keeper en verdediger. Shaquille vd Velde doelpunte. De tweede goal kwam koppend op naam van M.J. Blom ( zijn 100ste; 4de ster) De derde treffer was van J.H. Dijkstra na een doorloopactie. Hierna herpakte CVO zich. Gerrit Strikwerda ronde een knappe aanval van de thuisclub af. Nog voor de pauze gaf de keeper van Beetgum een rebound weg, die niet door Jelmer  werd benut.

Gerrit Strikwerda ronde een knappe aanval van de thuisclub af. Nog voor de pauze gaf de keeper van Beetgum een rebound weg, die niet door Jelmer  werd benut.

Beetgum heeft een prima elftal. Meest opvallende speler is zonder meer is de no-9 ; Robin Bruinsma. Na de thee ging CVO 4-3-3 spelen. Dennis Poelstra kwam in het veld en Ruben ging een linie naar achter. Rick Spoelstra was nu rechtsbuiten. Hij scoorde fraai met een boogbal de 2-3. Beetgum bleef in de omschakel momenten gevaarlijk. In de laatste fase ging laatste man Dennis Riemersma ook nog op het middenveld spelen en was Noah Akkerman de tweede invaller. Zijn wapen is snelheid. Beetgum hield stand, Dennis P. kreeg nog een mogelijkheid, maar de door de verdediger verlengde bal, verraste hem. Een enerverende wedstrijd.

Volgende week weer thuis en dan tegen Wardy. Opmerkelijke uitslag: de nederlaag van Arum, Ternaard heeft nu 5 punten voorsprong.

Willem.