Woensdag 20 februari stond de inhaalwedstrijd tegen TFS op het programma. TFS is trotse koploper en nog altijd ongeslagen. Daarom was het van tevoren al duidelijk dat het een moeilijke avond ging worden, zeker omdat de thuiswedstrijd door de Froubuursters met maar liefst 1-9 verloren werd. Met een selectie van 14 vrouwen werd de reis ingezet naar Drachtster Compagnie.

Na een korte warming-up, werd er om half 8 begonnen aan de wedstrijd. Vooraf was afgesproken om zo lang mogelijk bij te blijven, eerst denken aan drie punten, daarna aan 1. Daarop werd gelijk fel gestart door CVO, dat ervoor zorgde door erg hard te werken TFS niet toe stond om hun eigen spel te spelen. Het spel werd dusdanig ontregeld, dat het halverwege de eerste helft nog steeds 0-0 stond. Vlak voor rust kreeg CVO een enorme kans, die via de buitenkant paal net niet binnen kon worden getikt. Er viel iets te halen! 

Aan het begin van de Tweede helft, lieten de Vrouwen heel even TFS tot een momentje komen. Dit kansje werd via de tweede paal binnen gewerkt door een speelster van TFS. Maar met nog meer dan een half uur, was er nog genoeg tijd om een punt over de streep te trekken. In tegenstelling tot de eerste helft van het seizoen, waar de dames de kop nog wel eens lieten hangen na een tegengoal, werd nu opnieuw door elke speelster een slag in de rondte gewerkt om een enorme prestatie binnen te halen. TFS kwam tot een aantal kansjes, maar CVO was nog dichtbij de 1-1 toen een bal van de lijn kon worden gehaald door de goede keepster. Uiteindelijk bleef het bij de 1-0 voor TFS, dat niet hun beste wedstrijd speelde. Maar wie weet zijn ze ook nooit in de gelegenheid gekomen om te gaan voetballen…

Aanstaande zaterdag speelt CVO VR1 om 14.30 uur in Kollum tegen Kollum VR1, waar er opnieuw een mogelijkheid is om er met de drie punten vandoor te gaan. De voorgaande wedstrijden, waar CVO net verloor van TFS en VVT/Veenwouden (1-0 & 3-2) en de overwinning op de Lauwers (4-3) geven alleen maar vertrouwen voor deze seizoenshelft en de komende westrijd(en).