Eindelijk was het zover: het lang verwachte jubileumboek werd op 30-11-2018 gepresenteerd op een zeer gepaste wijze.

Voor het vijftigjarige bestaan van de voetbalvereniging in Vrouwenparochie in 2014, werd er in 2013 een idee geopperd om een jubileumboek uit te brengen. Er bestond namelijk een goed gevuld archief aan wedstrijdverslagen, foto’s en andere CVO-gerelateerd materiaal. Iets wat in eerste instantie leek op een klein en makkelijk werkje, bleek dit jubileumboek een enorme puzzel te worden. Niet omdat er te weinig materiaal beschikbaar was, maar er juist enorm veel materiaal beschikbaar bleek. Van de 1000 geschreven a4’tjes is het jubileumboek terug gebracht tot een selectie van 200 bladzijden, aangevuld met foto’s en andere documenten. Met dit verhaal, is er gekozen voor een ludieke oplossing; namelijk een boek dat kan worden aangevuld. Net als het verhaal van de voetbalvereniging is dit boek ook nooit af.

Onder toeziend oog van publiek, genodigden en het huidige bestuur van de voetbalvereniging, werd het eerste exemplaar omstreeks 21.00 uur uitgereikt door voorzitter Kees Zuidema aan de schrijver en tevens ook zeer gewaardeerd club- en oud bestuurslid, Tinus Rusticus. Tinus gaf aan zeer content te zijn met het boek. Na het ophalen van enige herinneringen, werd het cadeau uitgepakt en uitgebreid bekeken. Daarnaast hield ook Piet Bron sr., een van de oprichters van de voetbalvereniging, nog een kleine toespraak. Hij vond het geweldig dat dit project gerealiseerd werd en drukte ons op het hart om de voetbalvereniging levendig en bruisend te houden. Dat was iets, waar hij van genoot.

Ik wil ook een jubileumboek! 
Dat kan!  Het boek wordt aangeboden voor €35 per stuk.
Maar wees gewaarschuwd: er is maar een beperkte oplage van 50 boeken, waarvan er gisteravond maar liefst 20 exemplaren al zijn verkocht..

Alvast een boek reserveren? Of vragen over het boek? Klik dan HIER