Op zaterdag 18 november waren de programma boekjes uitverkocht bij het duel tegen de Tilsters . CVO trof deze middag de nummer twee van de competitie, die alleen thuis tweemaal had verloren . Kootstertille bleek een team met veel scorend vermogen, hetgeen dat ook in de vorige wedstrijd tegen Wirdum het geval was ( 2-8.)

CVO speelde in de verdediging met aanvoerder Gerrit als laatste man, daarvoor Frerik en de backs waren Eelco en Sjoerd. Midden van links naar rechts: Jelte, Ruben, Rick  en Jelmer. Voorin speelden Rutger en Benjamin.

De eerste goal was voor de thuisclub van Ruben vd Leij, die een verdedigingsfout afstrafte ( 1 – 0.)
Men had daarna zo maar nog een treffer kunnen noteren, een voorzet /schot van Jelmer raakte de paal. Echter op de rebound werd niet attent gereageerd. In het laatste kwartier van de eerste helft,  scoorden de bezoekers 2 maal .

Na de thee met Rudolf voor Jelmer was CVO 25 minuten gelijkwaardig aan  de bezoekers.  Uit een corner voor CVO, was men dicht bij de gelijkmaker. Dennis P verving nog Benjamin  aan CVO zijde. In de laatste 20 minuten overklaste Kootstertille CVO, onder andere via treffers met fraaie afstandsschoten.

Een snelle vrije trap, werd knap af afgerond door de  vleugel-aanvaller.  Men liep uit van (1-2)  naar   1- 6.
Doelpunten makers o.a.  Tom vd Veen en Gerbrand  Waaksma   ieder 2 keer .

De wedstrijd instelling van CVO was goed, echter de Tilsters  waren spreekwoordelijk een brug te ver .

Willem van der Weerd