Voor leiders, spelers, trainers en toeschouwers zijn er dit seizoen een aantal dingen veranderd. Vanaf dit seizoen zijn er een aantal dingen digitaal geworden en dit kan voor u een aantal dingen betekenen.

Voetbal.nl
Voetbal.nl is hét platform voor amateurvoetballend Nederland. Voor spelers, scheidsrechters, trainers en coaches, maar natuurlijk ook voor ouders en andere liefhebbers van het amateurvoetbal.
Uitslagen, standen, programma’s, aanwezigheid, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app Neem dan even contact op met ons en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen. Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren  Het is belangrijk dat iedereen deze app download in verband met de digitale spelerspassen dit seizoen. Heb je hier vragen over? Stuur dan een mail naar bestuur@vvcvo.nl of spreek een van de bestuursleden aan.

De app KNVB Wedstrijdzaken

Naast de nieuwe Voetbal.nl app is er ook een vernieuwde KNVB Wedstrijdzaken app. Houd jij je op de club bezig met alle zaken rondom het wedstrijdformulier? Ben jij aanvoerder, teammanager, wedstrijdsecretaris of clubscheidsrechter? Download dan de vernieuwde app Wedstrijdzaken. Dé app waarmee je digitaal het formulier voor alle zaken rondom een wedstrijd zoals spelersopgaaf, scores en tuchtzaken vastlegt. Registreer je in de app, de inloggegevens en het wachtwoord voor Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app komen overeen, dat maakt het allemaal net even wat makkelijker voor je.